Jste člověk, kterého baví gastronomie a zdravé stravování? Máte chuť ovlivňovat kvalitu občerstvení, které přináší radost i zdraví pacientům, návštěvníkům a zaměstnancům nemocnice? Pak přijměte výzvu a staňte se součástí našeho týmu – společně chceme vytvářet moderní bistro, které propojí kvalitní jídlo, příjemnou atmosféru a odpovědný přístup ke zdraví.
Co požadujeme:
- SŠ vzdělání, ideálně v oboru gastronomie/obchodu/ekonomie
- minimálně 2 roky zkušenost s prodejem v potravinářství;
- znalost moderních trendů zdravé výživy v občerstvení;
- výborné organizační schopnosti a zkušenosti s řízením;
- důraz na kvalitu a hygienické standardy v gastro provozu;
- orientace na zákazníka a schopnost zajistit přátelské a příjemné prostředí bistra;
- kreativita a inovativní přístup k občerstvení.
Co Vás čeká:
- vedení a zodpovědnost za celkový chod bistra nemocnice;
- spolupráce a synergie se stravovacím provozem nemocnice;
- příprava a sestavování sortimentu bistra, které bude reflektovat potřeby pacientů, návštěvníků i zaměstnanců;
- zajištění vysoké kvality surovin a dodržování hygieny;
- podpora a propagace zdravého životního stylu;
- zodpovědnost za efektivní hospodaření bistra (rozpočty, náklady, výnosy);
- spolupráce s dodavateli a zajištění čerstvých, sezónních a lokálních surovin;
- pravidelná inovace nabídky dle moderních trendů v gastronomii.
Co nabízíme:
- zázemí stabilního a dynamického zdravotnického zařízení;
- možnost podílet se na vytváření pozitivního a zdravého prostředí pro pacienty a zaměstnance;
- odpovídající mzdové ohodnocení dle kvalifikace a zkušeností;
- možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání v oboru;
- široké finanční i nefinanční zaměstnanecké benefity.
K žádosti je třeba doložit:
- profesní životopis;
- motivační dopis.
TĚŠÍME SE NA VAŠE REAKCE!
Prosím, věnujte pozornost tomuto sdělení:
Pokud obratem neobdržíte potvrzení o přijetí Vaší žádosti, pak žádost z Vaší strany nebyla správně vyplněna (sledujte hlášení o případných chybách nad ikonou ODESLAT!).